Friday, December 3, 2010

~AWARD??~

salamesrabadi sumer...raser mcm x cyer je dpt award...hik2x..buat pngetahuan readers2x..aku bkn la ske tulis entry kat blog aku ni...sbb aku tau entry yg aku tulis x menarik pom..sekadar picisan..


                                                                   TPIIIIIIII....



stu jer aku nk bgtau korang...aku sker bce entry2x yg blogger lain tulis..sbb...aku sker tgok ragam manusia...mak aku sllu ckp..kalu sme manusia ni sma pngainya kat dunia ni...hidup xkan INDAH..so? xplik la...kalu ad yg sedey...gumbira n sbgainya...p tu bkn point yg utma entry ni...entry ni khas aku tujukan buat biarlah rahsia ...sbb dia sudi tag aku bg award ni..myb sbg penghargaan dye kat aku...buat biarlah rahsia...kita slalu blog walking kat blog dye..sbb...blog dye cnteekk...sjuk mata memandang ble tgok blog dye...korang pom ley singgah blog dye...syes!! xkan rugi...hehehe..papepom  sonok sngt dapt award...jeles gak tgok blog2x len...byk gler award!! huhu..len kali nk lgi...nk lgiii!! (tamak sudaa) hehe... ni award yg biarlah rahsia bg...papepom..tQ!! ad rezzki..kita bg award lak kat dye...


comel kan? hik2x..

3 comments:

japierah said...

sape3x?? ehem3..

NoRMaziRa BiNti Md ALi.. said...

zafirah: akak biarlah rahsia...xknl pom~

nulhazwany abdul malik said...

blogger ada macam2. mmg seronok bace cerita orang.

tapi tak suka orang yang kutuk2 orang kt blog. jahat ! ^^