Sunday, February 27, 2011

'~HATI TERLUKA~

salamesrabadi...salam ahad semua..mst korg semua byk aktiviti kan pada hari minggu...bg aku...hujung minggu la pling bosaann..sbb...just dok dpn lappy..dlm kamar sepi..
tnpa ditemani sape2x...buat asaimen...
waaa...jeles tol...roomate aku blik kg minggu ni sbb nk buat micro teaching kat skull lme dia..dah 3 mlm aku tdow sorg2x tau...
hbt x aku? kire brani la tu...hahaha..
tp tu bkn point aku nk cter kat entry kali ni...
aku x tau nk luah cmne..minggu ni minggu pling cdey bg aku...knape? ntah..susah nk explain...yg pasti..minggu ni minggu yg pling sukar untuk aku lalui...huhu...lmbtnye nk abis sem..cti 4 bln...dok kampung!!cpt la masa berlalu yaAllah!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ps: harap kamu semua tak jadik sprti aku...sekian..

6 comments:

nelly said...

Jangan sedih-sedih ok ?
=)

NURUL NADIAH MAMAT said...

be strong.....
adat la jadi student....

jiwemude said...

gud luck!
student life memg camtu..
ape yg bole kite buat?
muhasabah diri dan berusehe ke arah kebaikan..cewah..cam bagus lak org yg komen ni an..haha

neway, bw here n folo..sudi folo blik:)

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

Dda Ly said...

owhh ciannye..takmo sedih2 k...:)

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

Nasuha Salleh said...

xsbr nk tggu cuti jugak..
hjung sem ni =p