Wednesday, January 12, 2011

'YOU'RE SO COOL LIKE A SNOW!









Salamesrabadi semua...arini aku rase HAPPY...sbb? hahahah..kali pertama kna tag..dpt award  COOL MCM AIS lak tu...tQ kat akk comey ni  KAK HANAN coz sudi tag aku...mklumla...blog aku ni sekadar blog picisan....selagi lagi aku ulang...blog picisan..huh...dahla xde pape yg menarik...tbe2x dpt award...teruja ase...upenya dpt award ni bkn mudah gak ek...aku kna jwb beberapa soalan dlu...antara soalan2xnya....jeng2x..:














Q: BILA KORANG MENULIS ENTRY?
A: hik2x..biasanya aku menulis entry bila aku ase ad benda menarik berlaku dlm idop aku..x kiralah bnda tu ley wat aku hepi or sedey..p tgok mase gak..mklumla...kekangan waktu..dgn kelas ag...asement ag..so..susah la nk wat entry bru..p aku akn cba hadkan..skrg2xnya aku akn menulis gak dlm seminggu walaupun entry aku x menarik...














Q: ADAKAH KORANG AKN BW HARI2X?
A: yup!! aku ske BW kat blog2x org len..sbb? aku ske crik info bru..(bkn nk tru entry ek)..stu lgi..aku ske sngt BW coz ley ilangkan tension ngan esemen..terutama..blog yg cntik..menarik n da BOMB! Blog beza ngan FB sbb blog ni colourful...x semua org ad blog..berbanding ngan FB..so..I LOVE BLOGGING!














Q:NYATAKAN TIGA BLOG YG KORANG SKE BCE?
A: 1) DUNIAKU BERSAMAMU
    2) BANGKU KOSONG
    3) ANASTASYEA








Q: APA KORANG AKN BGTAU ML KALAU KORG JMPE ML?
A: hik2x...sbnrnya..bru je berkunjung kat blog ML..bru jdik folower yg ke 974..not bad..so .interesting.. upenya bkal doktor! x sngke jmpe kat dunia blogger ni..papepom..wish u luck doc! tolong sentuh salji u sy...hik2x..







Q: TAGKAN 5 BLOGGER YG KORG ASEKAN COOL N SNOW?
A: 1) bi4rl4hr4hsi4
    2) GADIS BIASA
    3) ZAKIAH
    4) MALAH LAYANG
    5) KEMBAR COMEY




PS: hope org yg ditag diats bls la ye...hik2x...sori tag kamu semua...sbb aku rase korg semua COOL MCM SALJI!hik2x..

5 comments:

miszlullaby said...

hye darlink.thanx coz amek award ni.hihihi..ml follow awak ye=)

~salamesrabadi~ said...

ur welcome..tQ dok!

japierah said...

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!! aku sejuk dan chantekk mcam salji (ops! overdose sudaaa)
tengkiu bebeh =)

Hannan Al-Qudsey said...

hehehe.. your most welcome dear.. blog picisian pun klu serious akan jd one of the blog in the ranking.. bleh naik traffic jugak kalau macam tu
just nasihat :
dalam main page min 2-3 entry sahaja..
- gunakan font yang senang orang nak baca & warna tidak menyakitkan mata
- gunakan bahasa news paper - no shortform sbb manusia ada mcm2 jenis shortform yg kdg2 org tak faham..

selamat berblogging.. salamesrabadi 1malaysia :)

Aidanatasya said...

thxx dear... nati sy ambil k :)